Bussresor från Malmö

Att resa med buss idag är inte alls ovanligt, då kanske man först och främst tänker på den vanliga lokaltrafiken när man talar om bussar. Men det finns fler sätt att åka buss på, om man vill resa längre eller åka på semester så är buss ett ypperligt alternativ till transportmedel.

Om du vill hitta bussresor från Malmö så finns Vannarpsbussarna som är ett skånskt företag som har varit aktiva ända sedan 1925 då de startade upp som Skövde Taxi, år 1972 så utvecklades dem till ett bussbolag som det fortfarande är idag. N har de utvecklats och är ett företag som ligger i Blentarp på Österlen. För att läsa mer om deras historia och hur de har kommit dit de är idag kan du surfa in på deras hemsida.

Vannarpsbussarna erbjuder bekväma bussresor med moderna bussar.

Vannarpsbussarnas bussar är toppmoderna och utrustade med de bekvämligheter som man önskar ha för att få en skön och behaglig resa, oavsett hur lång eller kort den är. Och det är inte bara inom Sverige som man kan åka med deras bussar utan de arrangerar även resor inom hela Europa för att ni ska kunna få den resa och semester som ni har drömt om. Även här finns det olika val att välja mellan, antingen kan ni arrangera resan och planera den på egen hand tillsammans med de som ni ska åka med.

Eller så kan ni också välja att åka med olika researrangörer och bara njuta av att följa med. Det är ett perfekt sätt att komma iväg på oavsett vilken grupp av människor som man är. Det kan vara föreningar, konferensresor, familj och vänner. det är bara ni som ska resa iväg som sätter gränserna för hur ni vill att er bussresa med Vannarpsbussarna ska se ut.