Fakta om dramaten väska

Dramaten väskaPrecis som man kan förstå av denna väskas namn så är detta en väska som man kan dra sin mat i. Därav sitt smeknamn. Denna väska på hjul har säkert alla sätt någon gång och den har fått en stämpel som en sådan där typisk ”pensionärsväska”. Lite tråkigt kan man ju tycka eftersom dramaten väskan egentligen kan och borde användas av alla! Har du ont i ryggen eller svårt att bära saker är denna väska perfekt. Det är därför den har blivit en sådan pensionärs-stämpel.

Med åren blir människans rygg vanligtvis svagare och svagare vilket kan leda till att man känner sig begränsad eftersom kroppen inte funkar på samma sätt som den gjorde förr. Visst ska alla kunna få känna sig någorlunda självständiga trots åldern? Därför är dramaten väskan perfekt!

Användbara väskor för shopping och mycket annat.

Men det är inte bara gamla människor och personer med ryggont som kan använda Dramaten väska utan den är egentligen användbar för alla. Dels är den bra för ergonomiska själ för alla bör värna om sin kropp. Men den är också bra för barn till exempel. Det finns små versioner av dramaten väskan som barn kan frakta sina saker i. Nästan som en resväska!

Dramaten väskan är otroligt bra att frakta matvaror i eftersom den rymmer så mycket. Packa maten som vanligt i en kasse och stoppa sedan ner den i väskan. Många modeller av denna väska har en dragsko längst upp och sedan ett ”lock” av tyg att försluta väskan med. Med dessa finesser håller sig varorna på plats i väskan och faller inte ut.

Det är inte bara mat man kan förvara i väskan. Varför inte använda väskan för att lägga ner lägga ner shoppingpåsarna efter en lång dag på stan? Eller frakta smutstvätt i ner till tvättstugan? Dessa väskor finns i många olika modeller och färger. Det är bara att välja och vraka!